Vergaderen in een doos is goed voor het milieu

In de mobiele boxen van Nnof zit u afgesloten van de rest van het kantoor. Ideaal voor confidentieel overleg en andere vergaderingen, voor alle soorten, soms storende, calls en voor concentratiewerk.
Ieder kantoormedewerker herkent het probleem: u moet een belangrijk telefoontje plegen, waarvoor het liefst stil is, maar uw collega’s reserveerden de vergaderzaal voor de komende drie uur. Voortaan moet u zich niet langer terugtrekken in de toiletten, want voor deze en vele andere situaties lanceert Nnof drie mobiele boxen:

>> De grote Mrs. Boxi Original is de Rolls Royce van de mobiele boxen, geschikt voor vergaderingen tot en met zes personen. Zelfs de meest hoogoplopende brainstorm stoort de rest van het kantoor niet.

>> In de Duo Box kunnen twee personen samen werken of vergaderen. Ook geschikt als booth om ongestoord te telefoneren.

>> De Mono Phone Booth is een kleinere optie, ideaal voor telefoontjes.

4600 gereden kilometers uitgespaard

De boxen zijn geschikt voor conference calls en andere vergaderingen, telefoonsessies en voor die momenten waarop u zich optimaal wil concentreren zonder storend geroezemoes van collega’s op de achtergrond. Er kunnen ook meerdere exemplaren aan elkaar geschakeld worden. Elk van de modellen is verlicht en verlucht, akoestisch afgesloten en gemakkelijk demonteerbaar. Ze kunnen dus ook gemakkelijk elders heropgebouwd worden en zo dienen als mobiele oplossing.

Uniek bij de Nnof-aanpak is dat deze boxen bovendien zo circulair mogelijk vervaardigd zijn. Door natuurlijke producten te gebruiken, afval aan te wenden als grondstof en duurzaam te produceren en vervoeren, spaart elke box 300 tot 600 kilo CO2 uit. Dat staat gelijk met 2300 tot 4600 gereden kilometers.