RGF

Verbouwtraject bij RGF Staffing opgeleverd door Nnof

Bij RGF Staffing verbouwtraject begeleid door Nnof, gerealiseerd op 12 weken tijd

De hoofdzetel van de interimgroep RGF Staffing (met ondermeer Start People, USG, Unique, etc.), op de Frankrijklei in Antwerpen, werd recent verbouwd onder leiding van het Nnof-team. Van visiebepaling met de directie tot interieurontwerp, en change management, tot en met het realiseren van de plannen met bekwame vakmensen. Ook hergebruik en refurbishment werden volop toegepast: maar liefst 3065 kg CO2 werd uitgespaard.

Een opvallend eindresultaat zowel qua look&feel als qua meubelkeuzes, waarbij ingezet werd op de gemeenschappelijke informele plekken en op de formele vergaderruimtes. RGF heeft volop de kaart getrokken van het medewerkerswelzijn aan de hand van aangename hedendaagse ruimtes die multi-functioneel ingezet kunnen worden.

MAAR …. geen uitvoering zonder een vlotte samenwerking met de klant. Laat dat dan meteen één van de grote drivers zijn waarom Nnof en Transmoove zo graag voor RGF werken.

 

Een welgemeende dank u aan deze en aan alle andere klanten waarmee het fijn samenwerken is.