Uniek ?


Circulaire benadering

De Circulaire Economie (CE) is geen hype, het is een nieuw economisch model waarbij er letterlijk met minder meer kan gebeuren. Nnof werkt volgens de circulaire principes.

Een circulaire kantoorinriching heeft tal van voordelen :

  • Minder CO2 (tot wel 90% in sommige gevallen)
  • Minder afval
  • Minder nieuwe grondstoffen
  • Lagere totaal kost met inbegrip van onderstaande studie
  • Zelfde en dikwijls beter resultaat naar kwaliteit en look&feel
  • Meer lokale tewerkstelling
  • Concrete toepassing van milieu-maatregelen op de werkvloer : de betrokkenheid van de teams neemt toe

Niet alleen in het transformeren zijn wij sterk, ook in het advies-traject rond verandering, het innemen van de nieuwe kantoorlocatie met heel wat nieuwe functies (denk aan projectwerk, zelfsturende teams, resultaat gericht leiding geven etc.) zijn wij bedreven. Onze veranderingspecialisten hebben zo al heel wat grote en minder grote klanten begeleid, denk aan D’Ieteren, Sonaca, Dow, Stad Mechelen, Vlaamse Overheid, Deloitte, Spadel en dergelijke meer.

Totaalpakket aan diensten

Nnof maakt deel uit van een grotere bedrijvengroep, PMC Holding, en deels ook van de Vebego-groep (met ondermeer Care en Assist in België). De aangeboden diensten kunnen dus vlot aansluiting vinden bij de dienstverlening van de zusterbedrijven. Jij als klant krijgt een one stop shopping aangeboden, hetgeen vlot en efficiënt werken bevordert. Bijvoorbeeld, naast het intekenen van een plan, of het begeleiden van een veranderingstraject, kan je ook de verhuis- en schoonmaakdiensten aan ons team toevertrouwen.

In functie van de gewenste noden en competenties wordt telkens opnieuw een team op maat samengesteld, dat versterking krijgt naarmate het project een werkpiek bereikt. De klant krijgt over de verschillende diensten heen één contactpersoon aangeduid, die alle vragen dispatcht en de uitvoering coördineert.

Onafhankelijke & down-to-earth benadering

Het Nnof-team bestaat uit 28 ervaren professionals, die een bouw- of renovatieproject ontwikkelen aan de hand van de duurzaamheidsprincipes (zo weinig mogelijk verspilling, zo efficiënt mogelijk ruimtes innemen, zoveel mogelijk hergebruik). Het zijn daarnaast ook echte field experts: in het verleden hebben ze in elke fase van het project met beide voeten aan de andere kant gestaan. Mensen die weten wat de interne organisatie kan vragen tijdens zo’n veranderingstraject.

Een derde troef betreft hun ontwerp dat altijd gestoeld is vanuit de haal- en werkbaarheid van een gebouw. Het moet er dus zeker professioneel en knap uitzien, maar het moet vooral vanuit facilitaire en HR-oogpunten efficiënt zijn. Dat is voor Nnof essentieel !

Tot slot staat Nnof garant voor haar onafhankelijkheid op de markt. Wij vragen, krijgen en willen geen commissies van onderaannemers die werken uitvoeren. Dit betekent écht onafhankelijk advies, en voor jou als klant een lagere eindprijs voor de materialen. Wanneer je bepaalde voorkeuren hebt naar leveranciers toe, dan kan dat perfect. Jij beslist met wie er gewerkt wordt.