Nnof verwerft het Unizo label “Handmade in Belgium”

De Unie van Zelfstandige Ondernemers in Vlaanderen is vol lof over ons streven om met gebruikt kantoormateriaal nieuwe, hedendaagse werkomgevingen te creëren en benoemt Nnof "Handmade in Belgium".

Het idee dat aan de basis lag van Nearly New Office Facilities, een filiaal van Your Mover Vandergoten, was eenvoudig: waarom zou oud kantoormeubilair dat aan vervanging toe is per se als afval moeten eindigen? Kan het niet als grondstof voor de productie van nieuw meubilair dienen?

Wij wilden een bijdrage leveren tot de circulaire economie door met een proactieve aanpak de levensduur van kantoormeubilair te verlengen. Wij verwerken alle elementen van gebruikt meubilair in onze werkplaatsen en creëren er nieuwe, modernere en functioneel uitgekiende werkplekken mee. Elk project heeft tot doel om zoveel mogelijk grondstoffen te hergebruiken. Unizo toonde veel waardering voor onze toekomstvisie en expertise. Met hun label Handmade in Belgium bekronen zij organisaties die een authentieke en creatieve aanpak combineren met lokale knowhow; Nnof is er daar één van!

600 ton CO²-uitstoot vermeden

Sinds het bedrijf werd opgericht, verlenen ongeveer 8.000 hedendaagse meubels een meerwaarde aan talrijke kantoren in het hele land. De tafels, stoelen, kasten en ander materiaal waarvan ze gemaakt zijn, waren oorspronkelijk voor het containerpark bestemd. In vergelijking met nieuwe meubels leverde dit een CO2-besparing van 600 ton op …
Ook dit is markant voor de circulaire economie waarin wij geloven!