Nnof_voeux

PMC Holding wenst je het allerbeste voor 2018

2017 neemt stilaan afscheid. Wordt 2018 een jaar vol harmonie, engagement en circulaire economie? Dat is in elk geval de vurige wens van de PMC Holding en zijn bedrijven Your Mover, Your Mover Logistics, NNOF en NNOFCARE!

De economie van morgen wordt vandaag al werkelijkheid. Bij het aanbreken van 2018 is er veel dat ons hoopvol stemt:

> voor veel landen is de overgang naar de circulaire economie inmiddels een prioriteit. Uit diverse studies blijkt dat deze evolutie in Europa 2 miljoen banen zou kunnen opleveren, waarvan 10.000 tot 20.000 in de Belgische industrie;

> de overheid neemt zowel op federaal als gewestelijk niveau initiatieven om opleidingen en projecten inzake circulaire economie te ontwikkelen (zie hierboven);

> er komt steeds meer ruimte voor verbeelding en creativiteit. Er duiken veel innoverende start-ups op, bezield door jonge ondernemers met een hart voor recyclage, duurzame economie en een gezond milieu.

> bedrijven winnen informatie in, testen oplossingen uit, zetten zich in … voor een betere wereld, met meer solidariteit en verantwoordelijkheid, waarin elke burger werkt aan een beschermde planeet met beschermde natuurlijke rijkdommen.

Wij wensen je een geslaagd en bewust 2018!