E-mail: stap over op VSRE

Klets niet zoveel in de e-mails die je voor je werk verstuurt! Wees bondig en efficiënt.

De Griekse ondernemer Panayotis Vryonis heeft een gedurfde, maar efficiënte oplossing gevonden om de tientallen e-mails die je dagelijks overspoelen de baas te blijven. Zijn oplossing heet VSRE of Very Short Reply Expected. Als je die afkorting aan het onderwerp van je bericht toevoegt, geef je aan dat je een ultrakort en nauwkeurig antwoord van de geadresseerde verwacht. En dat jij zelf ook zo wil communiceren. Gedaan dus met beleefdheidsformules en antwoorden van 15 regels die iedereen tijd doen verliezen. Als je antwoordt, mag je maar 1 tot 5 woorden gebruiken. Lees hier de volledige gebruiksaanwijzing van VSRE (ENG).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie