Verhuisplannen ? Bezoek samen met ons uw nieuwe wijk.

Verhuizen naar een nieuwe buurt heeft ook gevolgen voor uw medewerkers.

Een bedrijf dat verhuist, zet de dagelijkse gewoonten van de medewerkers altijd min of meer op hun kop. Ze komen ook in een heel andere werkomgeving terecht. En ze moeten nog hun weg leren vinden in de nieuwe wijk.

Als u verhuist, maken uw medewerkers zich zorgen over allerlei zaken. Welke weg moeten ze volgen om op kantoor te geraken? Wat is de kortste weg van en naar het station? Waar vinden ze in de buurt winkels om ’s middags snel boodschappen te doen? Is de buurt ’s avonds wel veilig?

Om uw medewerkers zo snel mogelijk te laten wennen aan hun nieuwe omgeving organiseert D&C Services, een filiaal van NNOF, rondleidingen. Een lokale gids laat ze alle facetten van de wijk ontdekken. Dat kan individueel of in groep en afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Een goed moment is enkele weken vóór u verhuist of wanneer u de nieuwe gebouwen plechtig in gebruik neemt. Als u dat wenst, kan D&C Services rond de gidsbeurt zelfs een klein evenement organiseren.

Meer weten? Bel uw contactpersoon bij NNOF of Anne Lenaerts op 02 705 35 35.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie