Webshop

Snuistert u ook graag even rond ?

Bent u op zoek naar ideeën voor de inrichting van uw nieuwe kantoorruimte met duurzaam materiaal of heeft u gewoon extra bureaustoelen of opbergmateriaal nodig? Dan vindt u voortaan uw gading in de online shop van Nnof. Hij is permanent geopend voor wie wil bestellen, maar ook wie gewoon eens wil snuisteren, is welkom.

Zoekt u modieuze afgeschuinde zitbanken die ideaal zijn voor de uitrusting van focusruimtes of zithoeken en cafetaria’s? Dan kunnen we u een hoeken en cafetaria’s? Dan kunnen we u een Mr Sit Family-combinatie aanbevelen. En we vertellen u er meteen bij dat deze meubellijn uit vezelplaten is opgebouwd die we weggehaald hebben uit de WTC-torens (cfr. volgend artikel). Daarrond wordt een mousse en een afwasbare stof aangebracht en uw nieuwe zitbank is van u. U helpt er afval mee te vermijden en er moeten nauwelijks nieuwe grondstoffen voor worden gebruikt. Op die manier sparen we samen 120 kg CO2 uit. Mooi, toch?

Zo bevat onze webwinkel een heel gamma aan producten, opgedeeld volgens gebruik: inrichting van werkplekken, meubels voor vergaderruimtes, voor ontspanningslokalen of voor het voeren van meer vertrouwelijke gesprekken. Daarnaast zijn er ook functionele verdelingen zoals kantoorstoelen en opbergmeubels.

We hebben zowel klassiek tweedehandsmateriaal dat gewoon een nieuwe bestemming kan krijgen als ‘nieuw’ materiaal dat gemaakt wordt aan de hand van de recuperatie en herwerking van bepaalde onderdelen.

Het tweedehandsmateriaal kan u meteen via de online webshop bestellen.
Als u standaard Nnof-producten wil aankopen, dan, vragen wij u een wens- of verlanglijst door te sturen (telkens klikken op het hartje), en dan bezorgen wij u in retour de bijhorende prijzen.

We raden u aan om regelmatig even langs te komen in onze virtuele winkelruimte. Zo mist u de nieuwigheden in ons aanbod niet.