Gratis en geconnecteerd liften

OuiHop’ bekijkt autodelen vanuit een andere hoek: autostop kan ook geconnecteerd.

Stel, je hebt je bus gemist of je staat te liften, dan duurt het soms heel lang voor je iemand vindt die je wil meenemen. OuiHop’ lost dat op met een “chauffeur” binnen de 10 minuten. Automobilisten die meedoen met OuiHop’ gaan ermee akkoord om hun reisweg in een app te tonen. De voetganger ziet welke auto’s binnen 10 minuten in zijn buurt voorbijkomen en vraagt om meegenomen te worden. Tussen de automobilist en de voetganger vindt geen enkele transactie plaats. Om de dienst onbeperkt te mogen gebruiken, betalen de voetgangers elke maand 2 euro aan OuiHop’. De bestuurders ontvangen punten voor geschenken (een tankbeurt, parkeertijd, enz.).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie